Kvit snus, røg og damp

Tilmeld dig rygestophold i Hvidovre via Nemtilmeld (nyt vindue)

På kurset får du støtte og vejledning til at stoppe med at ryge og til at fastholde motivationen til at forblive røgfri.

Rygestopkurserne foregår i grupper over seks mødegange, hvor deltagerne kan støtte hinanden og dele erfaringer med rygestop og det at være røgfri/nikotinfri.

Der starter løbende nye hold og du kan tilmelde dig hold i alle Vestegnskommunerne.

For mere information se Stoplinjens hjemmeside. (nyt vindue)

Luk alle
Åbn alle

Holdet mødes seks gange over seks uger. Hver mødegang varer ca. to timer.

På de to første mødegange forbereder du dig til din rygestopdato sammen med rygestoprådgiveren.
Der gives et økonomisk tilskud på op til 900 kr. til rygestop medicin, hvis man ryger mere end 15 cigaretter/indtager svarende til 15 mg nikotin om dagen. 

 

Undervisningen foregår i Hvidovre Sundhedscenter.

Du kan også vælge at blive tilknyttet et kursus i en af de andre Vestegnskommuner (Albertslund, Brøndby, Dragør, Glostrup, Høje-Taastrup, Ishøj, Tårnby og Vallensbæk).

Du tilmelder dig via Nemtilmeld (åbner link i nyt vindue).

Du kan også tilmelde dig ved at kontakte rygestoprådgiverne i Hvidovre Sundhedscenter på tlf. 36 39 37 37.

Alle borgere over 18 år kan deltage uden henvisning fra lægen.

Er du under 18 år varetages rygestoppet af Sundhedsplejen. Læs mere på Sundhed.dk(nyt vindue)

Er du gravid og ønsker du at få hjælp til at stoppe med at bruge cigaretter, snus, e-cigaretter eller vandpibe? Så har vi et tilbud for dig.

Tilbuddet er individuelle samtaler, alene eller sammen med din partner. Det er ca. 6-8 individuelle samtaler af ca. 30 min varighed hos en rygestoprådgiver. Samtalerne kan afholdes fysisk eller over telefonen.

Der tilbydes øreakupunktur (NADA) som supplement til rygestoprådgivningen. NADA kan fungere som et hjælpemiddel til at håndtere rygetrangen.

Behandlingen med NADA foregår hos en sundhedsplejerske umiddelbart efter samtale hos rygestoprådgiveren.

Ved individuelt faglig vurdering gives økonomisk tilskud til nikotinprodukter.

Tilmelding til Rygestoptilbud for gravide sker via nemtilmeld.dk

Er du ung mellem 18-25 år og har du brug for hjælp til at holde op med at ryge, snuse, dampe, vype, bruge vandpibe m.m.? Så kan du få hjælp i Hvidovre Kommune.

Du kan enten komme på hold eller på et individuelt forløb med en rygestoprådgiver. Når du har tilmeldt dig, vil du blive ringet op af en rådgiver, og I vil sammen finde det tilbud, der passer bedst til dig. Tilmeld dig via Nemtilmeld (åbner i nyt vindue).

Vi anbefaler at du downloader appen X:hale på din smartphone eller går via hjemmesiden XHALE - det digitale rygestop via din computer, hvorefter du kan oprette en brugerprofil.

Der gives et økonomisk tilskud på op til 900 kr. til rygestopmedicin, hvis man ryger mere end 15 cigaretter/indtager svarende til 15 mg nikotin om dagen.

Ved tilmelding skal du oplyse dit CPR-nr. Derved giver du samtykke til at vi må oprette dig i vores system og vi må kontakte dig.

Er du forælder til en ung, som ryger, damper, vyper, snuser, bruger vandpibe m.m.? Så kan du få hjælp til at tage snakken med dit barn om, hvordan han eller hun kan få hjælp til at stoppe. Du enten kontakte vores rygestoprådgiver, eller gå ind på Røgfri Fremtids hjemmeside, hvor der er en guide til forældre(nyt vindue). 

Du kan også få telefonisk rådgivning via Stoplinien på telefon 80 31 31 31.

Er der særlige forhold som forhindrer dig i at deltage i et gruppeforløb, kan vi sammen afklare om et individuelt rygestop forløb er noget for dig.

Samtalerne kan være fysisk eller over telefonen. Et individuelt forløb er ca. 6-8 samtaler. Varigheden er ca. 30 min. pr. gang.