Ældreliv Hvidovre

Luk alle
Åbn alle

En kursusrække for seniorer - med fokus på netværk og aktivt samvær. 

Hold dig frisk - på tur i din kommune er en kursusrække bestående af 8 kursusgange, hvor du bliver inviteret ind i nye netværk i godt selskab med andre seniorer. Kurset fokuserer på inspirerende aktiviteter og ture i lokalområdet og giver dig viden om, hvad der skal til for at holde dig frisk og rørig hele livet.

Kurserne er en blanding af af udflugter, oplæg, og hyggeligt samvær, hvor vi opbygger et solidt fællesskab og altid slutter dagen af med et let måltid mad. 

OBS I tilfælde af kraftig regn, er vi nødt til at aflyse enkelte arrangementer. 

Der er plads til 25 deltagere og kurset er gratis. 

Hvis du vil vide mere, er du velkommet til at ringe på telefon 4132 0612 eller læs på  HOLD DIG FRISK - på tur i din kommune | HvidovreBibliotekerne 

Hvidovre Sundhedscenter holder 1-2 gange om året temadage for seniorer om et sundhedsrelateret emne. Temadagene kan eksempelvis have fokus på fysisk aktivitet, og på hvordan man som ældre kan holde sig aktiv bl.a. gennem kommunens lokale idrætsforeninger.

På temadagene inviterer vi desuden en oplægsholder. Vi har fx haft besøg af Thomas Evers Poulsen, Peter Lund Madsen, Chris Macdonald og Peter Qvortrup Geisling.

Du kan få en seniorsamtale med en forebyggelseskonsulent i Hvidovre Kommune. 

Læs mere om tilbuddet her (nyt vindue) 

Aktivitetscentret er et gratis tilbud til alle pensionister og efterlønsmodtagere i Hvidovre Kommune. Du kan benytte aktivitetscentret alle hverdage i dagtimerne. I Aktivitetscentret er et væld af tilbud. Uanset om du er til socialt samvær, motion eller håndarbejde er der helt sikkert også noget for dig.

Aktivitetscentret er brugerstyret og drives af et stort antal frivillige med hjælp fra de ansatte på stedet.

I Aktivitetscentret er der også en hyggelig Cafe, hvor der hver dag laves dejlig mad og hvor der indbydes til socialt samvær. Du kan benytte cafeens faciliteter i hele centerets åbningstid.

Har du lyst til at vide mere om Aktivitetscentret, så besøg vores hjemmeside (åbner i nyt vindue) eller kom forbi og få en rundvisning i vores dejlige lokaler i Hvidovregade 49. Du skal være så velkommen.

Læs vores brugerblad Aktivisten 1. udgave her.