Ældreliv Hvidovre

Luk alle
Åbn alle

En kursusrække for seniorer - med fokus på netværk og aktivt samvær. 

Hold dig frisk - på tur i din kommune er en kursusrække bestående af 8 kursusgange, hvor du bliver inviteret ind i nye netværk i godt selskab med andre seniorer. Kurset fokuserer på inspirerende aktiviteter og ture i lokalområdet og giver dig viden om, hvad der skal til for at holde dig frisk og rørig hele livet.

Kurserne er en blanding af af udflugter, oplæg, og hyggeligt samvær, hvor vi opbygger et solidt fællesskab og altid slutter dagen af med et let måltid mad. 

OBS I tilfælde af kraftig regn, er vi nødt til at aflyse enkelte arrangementer. 

Der er plads til 25 deltagere og kurset er gratis. 

Hvis du vil vide mere, er du velkommet til at ringe på telefon 4132 0612

Se her et eksempel på efterårets 2022 program(pdf) 

Hvidovre Sundhedscenter holder 1-2 gange om året temadage for seniorer om et sundhedsrelateret emne. Temadagene kan eksempelvis have fokus på fysisk aktivitet, og på hvordan man som ældre kan holde sig aktiv bl.a. gennem kommunens lokale idrætsforeninger.

På temadagene inviterer vi desuden en oplægsholder. Vi har fx haft besøg af Thomas Evers Poulsen, Peter Lund Madsen, Chris Macdonald og Peter Qvortrup Geisling.

Du kan få en seniorsamtale med en forebyggelseskonsulent i Hvidovre Kommune. 

Læs mere om tilbuddet her (nyt vindue) 

Aktivitetscentret er et gratis tilbud til alle pensionister og efterlønsmodtagere i Hvidovre Kommune. Du kan benytte aktivitetscentret alle hverdage i dagtimerne. I Aktivitetscentret er et væld af tilbud. Uanset om du er til socialt samvær, motion eller håndarbejde er der helt sikkert også noget for dig.

Aktivitetscentret er brugerstyret og drives af et stort antal frivillige med hjælp fra de ansatte på stedet.

I Aktivitetscentret er der også en hyggelig Cafe, hvor der hver dag laves dejlig mad og hvor der indbydes til socialt samvær. Du kan benytte cafeens faciliteter i hele centerets åbningstid.

Har du lyst til at vide mere om Aktivitetscentret, så besøg vores hjemmeside (åbner i nyt vindue) eller kom forbi og få en rundvisning i vores dejlige lokaler i Hvidovregade 49. Du skal være så velkommen.

Læs vores brugerblad Aktivisten 1. udgave her.

En gang i kvartalet kan du i Café Smag nyde et godt hjemmelavet måltid mad i hyggelige og uformelle omgivelser.

Har du lyst til at forkæle dig selv med god mad og i godt selskab med andre seniorer, så tøv ikke med at tilmelde dig Café Smags fællesspisning.

Alle er velkomne – du kan komme alene eller med en ven under armen. I Café Smag er vores motto, at en fremmed er en ny ven, du endnu ikke har mødt.

Det koster 40 kr. at spise med – dette inkluderer velkomstdrink, 2-retters menu, en genstand og en kop kaffe.

Cafe Smag afholdes i Aktivitetscentret i Hvidovregade 49, 2650 Hvidovre.

Følg med på Aktivitetscentrets Facebookside eller orienter dig i lokalavisen, Ældrerådets Blad eller Ældre Sagens Blad, hvor vi løbende offentliggør datoerne for kommende arrangementer.

Billetter købes i Aktivitetscentret ved fysisk fremmøde. Vil du høre mere - så ring til Aktivitetscentret på 41 32 06 12

Se vores pjece her(pdf)

Hvidovre Kommune har kurser, hvor du kan lære at bruge din computer, smartphone og internet helt fra bunden. Ligeledes har Hvidovre Kommune også kurser til dig, der er godt i gang med IT, men som gerne vil have støtte. 

Flere foreninger, organisationer og private leverer også tilbud, som kan hjælpe dig videre, hvad enten du er på jagt efter at dygtiggøre dig digitalt eller ønsker at udvide din sociale netværkskreds 

Læs mere her(nyt vindue)