Sundhedspuljen 2023 kan nu søges!

2023 |

Kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune har igen i år afsat midler til en sundhedspulje, som skal være med til at støtte initiativer, der fremmer sundhed for borgerne. Ansøgningspuljen er i år 185.238kr.

For at komme i betragtning til Sundhedspuljen skal aktiviteten eller projektet henvende sig til Hvidovreborgere, som f.eks. ønsker at blive mere fysisk aktive i hverdagen eller til borgere, som ikke er med i en forening eller en del af et fællesskab.

Der kan søges midler til nye aktiviteter eller til at bygge videre på eksisterende aktiviteter, der fremmer borgernes sundhed.

Der vil blive lagt særlig vægt på aktiviteter, der har fokus på aktive fællesskaber, forebyggelse af ensomhed og/eller inkluderer særlige målgrupper: unge, mænd og borgere med overvægt. Herudover lægges vægt på, at aktiviteten fortsætter efter støtten fra Sundhedspuljen udløber.

Der kan søges om støtte til aktiviteter og projekter af både et år og to års varighed.

 

Sådan søger du

Ansøgning sendes ved at udfylde det digitale ansøgningsskema på Sundhedspuljen (hvidovre.dk)

Ansøgere er velkomne til at stille spørgsmål og drøfte ideer til ansøgninger med Hvidovre Sundhedscenter på tlf. 36 39 37 37 eller e-mail: sundhedscenter@hvidovre.dk

 

Ansøgningsfristen er søndag den 5. februar 2022.