Sundhedspuljen kan nu søges!

2022 |

Det er igen i år muligt at søge penge i Hvidovre Kommunes sundhedspulje. Kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune har igen i år afsat midler til en sundhedspulje, som skal være med til at støtte initiativer, der fremmer sundhed for borgerne. Ansøgningspuljen er i år på i alt 241.343 kr.

For at komme i betragtning til Sundhedspuljen skal aktiviteten eller projektet henvende sig til Hvidovreborgere, som f.eks. ønsker at blive mere fysisk aktive i hverdagen eller til borgere, som ikke er med i en forening eller en del af et fællesskab. Pengene kan søges til at lave nye eller bygge videre på eksisterende aktiviteter, der fremmer borgernes sundhed.

Der vil blive lagt særlig vægt på indsatser, som inkluderer særlige målgrupper, f.eks. borgere med handicap, psykisk- eller kronisk sygdom. Herudover lægges vægt på, at aktiviteten fortsætter efter støtten fra Sundhedspuljen udløber. Der kan søges om støtte til aktiviteter og projekter af både et år og to års varighed.

Sådan søger du

Ansøgning sendes ved at udfylde det digitale ansøgningsskema på https://www.hvidovre.dk/kultur-og-fritid/stotte-og-tilskudsmuligheder/tilskud-til-foreninger/sundhedspuljen/

Ansøgere er velkomne til at stille spørgsmål og drøfte ideer til ansøgninger med Hvidovre Sundhedscenter på tlf. 36 39 37 37 eller e-mail: sundhedscenter@hvidovre.dk

Ansøgningsfristen er søndag d. 20. februar 2022.