Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores cookiepolitik

 

Vil du følges til et aktivt seniorfællesskab med gåture og floorball?

20. september 2021
Nu er det snart muligt at følges ad fra Hvidovre Sundhedscenter, når Klub 60+ i Copenhagen Floorball klub byder på gåture i Valbypark med opstart mandag d. 27. september 2021. Du møder op på cykel hver mandag kl. 9.00 ved Hvidovre Sundhedscenter, hvor vi sammen cykler til Gl. Valbyhal, hvorfra vi går tur. Turen går igennem Valbyparken med temahaver, gangstier og udsigt ud over vandet mod syd. Turen afsluttes med kaffe og hygge i klubhuset.
Du har også mulighed for at være med på klubbens motionsfloorball-hold tirsdag kl. 9.30-11 og torsdag kl. 10.00-11.30, som foregår i Gl. Valby Hal. Motionsfloorball er en sjov måde at få motion og alle kan være med på holdet i Klub 60+ Copenhagen Floorball Club. 3. halvleg tages i klubhuset med kaffe og historier fra de varme lande.
Det er gratis at være med i resten af 2021.

For yderligere information kontakt Copenhagen Floorball Club
Lærke Høyer // cfcudvikling@gmail.com // 3072 0600

Læs mere på:
https://sundhedscenter.hvidovre.dk/Traening/Motionshold 
https://www.copenhagenfc.dk/klub/copenhagen-floorball-club/hold/cfc-klub-60